Transport

Flybilletter
Det er to aktuelle flyplasser: Antalya ca 120 km og Gazipasa ca 30 km fra Mahmutlar.
Norwegian flyr til Antalya fra Torp hele året på lørdager og flere dager i uken i sommerhalvåret. Norwegian flyr også fra Gardermoen på tirsdager, torsdager og lørdager. Prisene varier fra 1.000 til 5.000 t/r.
SAS flyr fra Gardermoen til Gazipasa.
Tyrkiareiser flyr fra Kjevik og Gardermoen til Antalya og Gazipasa. Mye billig under ”Restplasser”
Vi tar gjerne imot tips fra de som kan finne billige og bra flyforbindelser!

Transport fra og til flyplass i Tyrkia
Kontakt Metin en uke før avreise fra Norge og avtal at han får noen til å hente dere på flyplassen for kjøring direkte til leiligheten. Pris fra Antalya er 15 euro pr. person som betales til sjåføren. Husk å veksle euro på flyplassen. Vær oppmerksom på at minibussen også kan ha passasjerer som skal til andre destinasjoner i Alanya. Ofte er det 10 min. stopp etter ca 1 time. Turen tar ca. 2 timer fra flyplassen i Antalya og ca 30 min fra flyplassen i Gazipasa.

Leiebil
Et alternativ til henting på flyplassen er leiebil. Pris er ca 20 euro pr. dag hvis en leier en uke, i tillegg kommer drivstoff. Leiebil kan bestilles på forhånd av Metin eller via Norwegian. Når fire personer reiser sammen har en nesten gratis bil resten av uka. Leiebil 1 dag i Mahmutlar koster 25 euro, ikke mye mer enn taxi tur/retur Alanya. Flere firmaer driver med utleie ned i gata fra Nordic Garden. Vår erfaring sier at bilene fort kan være 1-5 år gamle, ikke forvent nærmest nye biler som i Norge. men det står jo i forhold til prisen. Vår erfaring er at det er veldig greit å kjøre bil i Tyrkia.